Creare site de prezentare orientat catre clienti


Identificam impreuna nevoile tale, iar in urma analizei de marketing minutioase vom proiectata si construi doar siteuri competitive, mereu in trend cu asteptarile si tendintele publicului tinta.

Creare site de prezentare performant

Vrei un site de prezentare ce se incarca rapid si poate sustine un trafic ridicat ? Viteza de incarcare a site-ului tau te va ajuta sa oferi o experienta placuta pentru vizitatori si o pozitionare mai buna in Google.

In urma procesului de creare site de prezentare oferim:

  • design atractiv si personalizat

  • pagini statice sau dinamice structurate pe diverse categorii

  • sectiuni de noutati/blog/articole

  • formulare si statistici

  • galerii de prezentare foto/video

  • bannere, grafice si animatii

  • optimizare SEO

 

Timpul este important pentru fiecare dintre noi. Un site performant este metoda perfecta de a convinge vizitatorii ca se afla in locul potrivit.  

Creare website de prezentare personalizat

Afacerea ta este unica, iar tu trebuie sa te detasezi de firmele concurente aducand in atentia potentialilor clienti exact acele particularitati ce te reprezinta si care pot constitui avantaje importante in fata competitorilor. 

Suntem echipa de creare site de prezentare ce identifica si scoate in evidenta aspectele importante din business-ul tau ! Fiecare website va fi gandit si proiectat de la zero, implementand exact elementele functionale de care tu si clientii tai aveti nevoie.

In plus, in orice moment, putem adauga noi module si instrumente care sa tina pasul cu procesul de evolutie si dezvoltare al afacerii tale.


Caracteristici tehnice site de prezentare

- Design personalizat in functie de preferintele clientului

- Versiune pentru dispozitive mobile - responsive (disponibil si pe smartphone si tablete)

- HTML5, CSS3, Javascript si librarii (Jquery, Bootstrap)

- Suport multilanguage

- implementare GDPR inclusa

 

Portofoliu

Portofoliu Site-uri de prezentare

53

Clienti

452

site-uri executate

7

Ani experienta

Dragos Corcoveanu

Colaboram din 2009 cu Focus Web Design si au servicii de calitate. Fie ca e vorba de web design, fie ca e vorba de SEO sau campanii de publicitate online, au fost parteneri de incredere si ne-au ajutat sa ne crestem atat vizibilitatea in mediul on-line, cat si vanzarile. Sunt seriosi si ii recomand!

Dragos Corcoveanu

Casa Select

Dragos Burlacu

Fiecare companie care doreste sa fie vizibila, sa – si comunice adevaratele valori are nevoie de imagine, vizibilitate si coerenta in comunicare. De la stabilirea identitatii si pana la strategia de comunicare este un parcurs important care trebuie realizat de profesionisti. In acest sens colaborarea cu FOCUS WEB DESIGN a fost si este una foarte importanta pentru compania Invent Media.

Am reusit impreuna sa cream brandul Invent, sa-l facem vizibil, sa-l crestem si sa-i atribuim calitatile unei afaceri de succes: seriozitate, eficienta, dinamism si flexibiliate.

Dragos Burlacu

Invent Media