PRINT

Nu neglija metodele conventionale de comunicare!

Un aspect foarte important pentru brandul tau este sa castige notorietate in toate segmentele de public. Mai mult, daca vrei sa iti atingi obiectivele de marketing si sa vinzi, sa vinzi, sa vinzi, metodele clasice de promovare sunt cele mai accesibile. Nu subestima eficienta materialelor colaterale! Punctul lor forte este chiar raportul calitate-pret, fiind indicatori de succes ai comunicarii brandului.

afise, pliante si flayere

Informeaza-ti publicul! Avantajul afiselor, pliantelor si flayerelor este ca pot contine informatii abundente si pot comunica orice miscare a brandului tau, de la domeniul de activitate la promotii de sezon.

Mape de prezentare, calendare si felicitari

Surprinde-ti publicul! Aceste materiale colaterale sunt mai curand mici cadouri pe care le faci partenerilor, colaboratorilor sau chiar angajatilor tai, in perioade-cheie ale dezvoltarii brandului: seminarii de afaceri, evenimente business, prezentari de produs etc.

Bannere, meshuri si rollup-uri

Urmareste eficienta! Brandul tau, poate fi, reprezentat onorabil la orice eveniment prin intermediul acestor materiale. Scopul bannerelor, roll-up-urilor este sa scoata in evidenta sigla, sloganul si mesajul care doresc sa fie comunicate si sa surprinda competitorii.

Cataloage de produse, reviste, brosuri

Detaliaza-ti oferta! Un catalog de produse este esential pentru sustinerea vanzarilor. Aceasta forma de comunicare directa este asigurata prin prezentarea valorilor brandului si prin informarea asupra produselor, serviciilor si solutiilor oferite.

Design Colantare Masina

Remarca-te in trafic! In felul lor, masinile companiei tale sunt purtatorii de cuvant ai brandului. Daca esti interesat sa obtii rapid notorietate, ai la dispozitie cea mai simpla si mai putin costisitoare modalitate de a-ti face cunoscute sigla, sloganul si profilul brandului.

Portofoliu materiale printate

Solicita oferta

0763.118.444

Dragos Corcoveanu

Colaboram din 2009 cu Focus Web Design si au servicii de calitate. Fie ca e vorba de web design, fie ca e vorba de SEO sau campanii de publicitate online, au fost parteneri de incredere si ne-au ajutat sa ne crestem atat vizibilitatea in mediul on-line, cat si vanzarile. Sunt seriosi si ii recomand!

Dragos Corcoveanu

Casa Select

Dragos Burlacu

Fiecare companie care doreste sa fie vizibila, sa – si comunice adevaratele valori are nevoie de imagine, vizibilitate si coerenta in comunicare. De la stabilirea identitatii si pana la strategia de comunicare este un parcurs important care trebuie realizat de profesionisti. In acest sens colaborarea cu FOCUS WEB DESIGN a fost si este una foarte importanta pentru compania Invent Media.

Am reusit impreuna sa cream brandul Invent, sa-l facem vizibil, sa-l crestem si sa-i atribuim calitatile unei afaceri de succes: seriozitate, eficienta, dinamism si flexibiliate.

Dragos Burlacu

Invent Media