Design Ambalaj

Transforma-ti publicul tinta in client fidel

Transforma-ti publicul tinta in client fidel, prin alegerea unui ambalaj potrivit, care sa-i suscite curiozitatea si sa-l convinga de mesajul de brand.

Iti garantam ca designul de ambalaj este luat foarte in serios, la fel de mult ca si celelalte servicii de creatie.

Corporate & Business

Solicita oferta

Dragos Corcoveanu

Colaboram din 2009 cu Focus Web Design si au servicii de calitate. Fie ca e vorba de web design, fie ca e vorba de SEO sau campanii de publicitate online, au fost parteneri de incredere si ne-au ajutat sa ne crestem atat vizibilitatea in mediul on-line, cat si vanzarile. Sunt seriosi si ii recomand!

Dragos Corcoveanu

Casa Select

Dragos Burlacu

Fiecare companie care doreste sa fie vizibila, sa – si comunice adevaratele valori are nevoie de imagine, vizibilitate si coerenta in comunicare. De la stabilirea identitatii si pana la strategia de comunicare este un parcurs important care trebuie realizat de profesionisti. In acest sens colaborarea cu FOCUS WEB DESIGN a fost si este una foarte importanta pentru compania Invent Media.

Am reusit impreuna sa cream brandul Invent, sa-l facem vizibil, sa-l crestem si sa-i atribuim calitatile unei afaceri de succes: seriozitate, eficienta, dinamism si flexibiliate.

Dragos Burlacu

Invent Media