Identitate de companie

Corporate Identity

Pentru ca afacerea ta sa castige notorietate pe piata si un avantaj in fata competitorilor, ai nevoie de indrumare profesionala si de explicatii; un brand veritabil nu trebuie sa fie introdus pe piata, in fata publicului, fara o sigla care vorbeste de la sine despre produs si fara un slogan sonor, memorabil.

In plus fata de aceste procese, este creat si un manual de identitate in care vor fi incluse toate detaliile legate de grafica si concept, ce trebuie respectate, pe viitor, in orice situatie s-ar afla brandul si indiferent de canalele de comunicare utilizate.

Daca te afli in situatia de a dezvolta identitate vizuala pentru un brand, nu ezita sa iei in calcul experienta si disponibilitatea noastra in a promova companii. Contacteaza-ne! Suntem pregatiti sa oferim servicii de creatie si solutii de comunicare pentru a determina personalitatea unui brand si pentru a-i crea o imagine desavarsita. 

Corporate & Business

Solicita oferta

Mihaela Pavel

Recomandam cu incredere firma FOCUS WEB DESIGN ca ,,manageri” de site-uri

Colaboram de aproximativ 5 ani cu FOCUS WEB DESIGN si au fost intotdeauna foarte prompti cerintelor noastre; au venit cu idei noi, creative, cu solutii de eficientizare a formulelor din site, toate idei foarte oportune, pe care de altfel, le-am si implemntat. Pe baza celor mentionate, recomandam cu incredere firma FOCUS WEB DESIGN ca ,,manageri” de site-uri.

Mihaela Pavel

Specialist Marketing, Steilmann Romania

Tudor Tatar

Inca de la inceput am apreciat modul de lucru al echipei FOCUS WEB DESIGN, pentru faptul ca se ocupa de toate detaliile si formeaza un produs finit, fara a fi necesare modificari ulterioare. O simpla cerinta din partea noastra se contureaza intr-o lucrare complexa cu elemente deosebite de grafica si mesaj.

Sunt extrem de multumit de atentia si seriozitatea cu care au fost considerate aspectele ideologice si de mesaj ce stau la baza produsului “identitate”. Dupa ani de colaborare ele se regasesc si intaresc constant brand-ul nostru.

 

Felicitari pentru lucrarile efectuate si mult succes!

Tudor Tatar

Manager General, TTA

Dragos Corcoveanu

Colaboram din 2009 cu Focus Web Design si au servicii de calitate. Fie ca e vorba de web design, fie ca e vorba de SEO sau campanii de publicitate online, au fost parteneri de incredere si ne-au ajutat sa ne crestem atat vizibilitatea in mediul on-line, cat si vanzarile. Sunt seriosi si ii recomand!

Dragos Corcoveanu

Casa Select

Loredana Popescu

Foarte multumita de colaborare. Recomand!

Loredana Popescu

Cabinet Avocatura

Vladimir Negulescu

Omul potrivit la locul potrivit!

 

Este vorba despre FOCUS WEB DESIGN!

Colaborez cu aceasta firma de peste 4 ani si pot sa spun ca niciodata nu am fost dezamagit.

Acest lucru m-a facut sa mentin colaborarea cu FOCUS WEB DESIGN chiar daca am schimbat compania la care lucram.

Furnizorii de servicii nu trebuie schimbati in functie de diverse interese: sunt buni – mentine colaborarea!

Indiferent de serviciile solicitate (agende, calendare, pliante, etichete, materiale promotionale), calitatea creatiei, ideeile sau forma de prezentare au fost intotdeauna excelente.

FOCUS WEB DESIGN este fidela principiului: clientul nu este stapanul, este PARTENERUL in colaborare.

Totul este ca si clientul sa inteleaga acest lucru!

FOCUS WEB DESIGN – LASA-I SA-SI FACA TREABA!

Vladimir Negulescu

SEMPLANT ROMHOL

53

Clienti

452

site-uri executate

7

Ani experienta