Servicii oferite


Activitati

Ce servicii Oferim


Creare site web responsive pentru orice device. Creare magazine online, site-uri de prezentare, portaluri si cataloage de produse.

Creare site web

Creare site web responsive pentru orice device. Oferim servicii de creare magazine online, site-uri de prezentare, portaluri si cataloage de produse, aplicatii web, sisteme de gestiune a relatiei cu clientii (CRM), precum si aplicatii pentru smartphone.


Identitate de companie

Pentru ca afacerea ta sa castige notorietate pe piata si un avantaj in fata competitorilor, ai nevoie de indrumare profesionala si de explicatii; un brand veritabil nu trebuie sa fie introdus pe piata, in fata publicului, fara o sigla care vorbeste de la sine despre produs si fara un slogan sonor, memorabil. 


Design de ambalaj

Orice produs decizi sa lansezi pe piata, stii, cu siguranta, ca sansele de a fi remarcat depind si de ambalajul corespunzator. Pe langa numele relevant, ai nevoie si de un design de ambalaj care sa iti puna evidenta brandul. Acest lucru este valabil si pentru relansarile de produse.

Marketing online si promovare web

Optimizarea SEO + SEM. Marketing online


Print si materiale business

Nu neglija metodele conventionale de comunicare! Un aspect foarte important pentru brandul tau este sa castige notorietate in toate segmentele de public. Mai mult, daca vrei sa iti atingi obiectivele de marketing si sa vinzi, sa vinzi, sa vinzi, metodele clasice de promovare sunt cele mai accesibile. Nu subestima eficienta materialelor colaterale! Punctul lor forte este chiar raportul calitate-pret, fiind indicatori de succes ai comunicarii brandului.


Foto

Calitatile produselor sunt puse in evidenta, conform cu profilul companiei si valorile brandului. In acest sens, oferim: fotografie de produs (cosmetice, alimente, articole de imbracaminte si incaltaminte, electronice, etc.), portrete si sedinte foto complexe.